cara nak kurus cepat

Cara Nak Kurus Cepat Tanpa Diet Pelik-pelik

Cara Nak Kurus Cepat Tanpa Diet Pelik-pelik
Bila nak kurus ni, kita dengar macam-macam jenis diet ada. Mula-mula memang semangat. Lepas hari ke-4, dalam kepala kita dah terfikir betapa azabnya diet pelik-pelik. Ada diet yang cakap jangan makan nasi langsung la. Diet makan ayam sahaja la. Diet makan sayur sahaja la. Macam-macam! Dalam artikel ni, coach nak kongsikan satu artikel dari K. ALEISHA FETTERS di Women's Health Magazine berkenaan 9 cara nak kurus cepat tanpa diet pelik-pelik. Tak payah nak minum jus la, tak boleh makan sosej la, kena makan broccoli secawan setiap hari la. Tak perlu semua tu. Ini caranya: 1. ...